Farlig gods

Farlig gods

RIIS LOGISTICS A/S har stor erfaring med at transportere farligt gods, og vi har egen uddannet sikkerhedsrådgiver her i huset, der er uddannet iht. Beredskabsstyrelsens lovpligtige ADR-kursus.
Affaldstransport

Affaldstransport

Vi er en serviceorienteret virksomhed. RIIS LOGISTICS A/S er godkendt til affaldstransporter i både Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Polen.
Hastetransport

Hastetransport

Skal du have opgaven løst hurtigt, kontakt en af vores disponenter, som finder den bedste løsning til dig. Vores store netværk af ”sprintere”, leverer terminsgods dag til dag i hele Europa.

Har du brug for et tilbud?

Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning til dig

Velkommen til RIIS LOGISTICS A/S

Hos RIIS LOGISTICS A/S ser vi frem til at hjælpe jer med jeres transport og logistikopgaver.
RIIS LOGISTICS A/S tilbyder internationale transporter, logistikløsninger, warehousing, kundespecifikke serviceydelser, hastetransporter, affalds- og farligt gods transporter samt meget mere.
Ligegyldigt opgavens eller kundens størrelse er vi klar til at gøre den ekstra indsats for at finde den rigtige løsning, som tjener vores kunders interesse bedst.
Som medlem af Danske Speditører (DASP) lever RIIS LOGISTICS A/S op til de krav, som der af branchen stilles til en seriøs og troværdig transportør. Dette afspejler sig blandt i vores CSR-politik, hvor hensynet til “vores” chauffører har ekstra fokus.
Vores erfarne og kvalificerede medarbejdere er stolte af at være et alternativ til de store transportvirksomheder, og gennem en høj grad af service samt tillid, har vi mange kunder, der har fulgt os gennem mange år, og derigennem et kunde / leverandørforhold der består af gensidig respekt, dialog samt opfølgning.
Er du interesseret i at høre mere, eller har du en transportforespørgsel, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål.

Skibslevering

Just-In-Time. Vi er altid glade, når vores kunder er tilfredse, og når vi, endnu engang, leverer til tiden.

Ledig lagerplads

Brug for lagerplads i sikre og overvågede omgivelser i Padborg?  

VI TRANSPORTERER HYGGE

Vi er klar på alle opgaver, specielt når det gælder om at gøre nogen glade.

Riis Logistics A/S
Padborg

Plantagevej 8E
DK-6330 Padborg

CVR nr.ds: 29 22 05 81 (VAT No.)

E-mail: spedition@riislogistics.dk
Tel: +45 7467 1523
Fax: +45 7467 1520

Riis Logistics A/S
Polen

Biuro w Polsce
Stabłowicka 118-120 / 23
PL-54-062 Wrocław

E-mail: wroclaw@riislogistics.pl

Tel: +48 713 615 043
Fax: +48 713 323 378

Hvordan beregnes lademeter

Du kan beregne ladmeter via vores beregner

Incoterms

Incoterms Forskellig praksis og juridiske fortolkninger mellem erhvervsdrivende overalt i verden krævede et fælles sæt regler og...

Image
Image
Image
Image