Historie

Velkommen til RIIS LOGISTICS A/S

RIIS LOGISTICS blev etableret i år 1996, da vores grundlægger Kristian Riis efter mange år som speditør i Padborg, flyttede til Hamburg for at starte virksomheden.
Efter 6 år i det tyske, valgte Kristian at flytte hjem igen, hvorefter RIIS LOGISTICS A/S blev åbnet i Padborg. Herefter er det gået stærkt. Med en løbende tilgang af dygtige medarbejdere er vi i dag 15 ansatte på kontoret i Padborg og 3 ansatte tilknyttet vores afdeling i Polens 4. største by, Wroclaw.

I dag beskæftiger vores disponenter 50 lastbiler, der primært transporterer industrigods til og fra hele Europa. Derudover har vi mere end 30 års erfaring i transport af tæpperuller, hvor vi med specialbiler- og udstyr leverer tæpper primært til Tyskland, Holland, Belgien og Polen.

Vores kollegaer i Polen, har i samarbejde med kontoret i Padborg, et stort netværk af ”sprintere”, som er varebiler, der med en lastekapacitet på 4 – 10 paller, leverer terminsgods dag til dag rundt omkring i hele Europa. Dette forretningsområde er vækstet meget gennem det sidste år, da ”just in time” princippet er meget vigtigt for mange af vores kunder.

I år 2015 blev der skiftet ud på direktørposten, og Michael Justesen blev udnævnt som CEO, da han gennem sine indtil da 6 år i virksomheden, og via sit indblik i den daglige drift, var den rigtige til at føre RIIS LOGISTICS A/S videre.
I dag består ejerkredsen dels af ansatte og dels af investorer.

Hvad kan vi gøre for jer?