Transport af grønlistet affald

Hvis du leder efter en virksomhed til at transportere dit grønlistede affald (Annex VII), så er RIIS LOGISTICS A/S klar til at hjælpe.

Vi er en serviceorienteret virksomhed, som er godkendt til affaldstransporter i både Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Polen.

Gennem de sidste mange år har vi udført disse transporter for vores kunder, og står gerne til rådighed med sparring og løsninger til lige netop jeres virksomhed.

Er du involveret i import eller eksport af affald? Så har du pligt til at sikre, at reglerne overholdes. Det gælder både for dig som importerer og eksporterer affald, hvis du er affaldsproducent, eller hvis du har et behandlingsanlæg.

Hvis du har behov for hjælp til at klassificere dit affald, kan du kontakte kommunen. De kan afgøre, om affaldet er grønlistet eller anmeldepligtigt, og de kan oplyse dig om de koder, som affaldet skal transporteres efter.

Grønlistet affald som importeres eller eksporteres mellem EU-lande til nyttiggørelse, kræver ikke tilladelse. Til gengæld skal affaldet under transporten være ledsaget af et Annex VII bilag, der findes i Transportforordningen.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om affaldstransporter eller hvilke andre transportløsninger, som vi kan tilbyde dig.